Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Кои италиански отбори ще се класират за Шампионска Лига според букмейкърите?

участие в Шампионска лига.

Докато целия свят бе вперил поглед в битката между Манчестър Сити и Ливърпул за титлата в Англия, в Италия не спираше нито за момент една друга не по-малко ожесточена битка, която е само че за две от местата, даващи право на участие в Шампионска лига.

Първите две позиции са резервирани за Ювентус и Наполи, но 4 отбора (до скоро бяха дори повече) ще очакват в последния кръг да разберат дали ще играят в най-богатия клубен турнир.

В момента, класирането е следното: Аталанта и Интер делят 3/4 позиция с 66 точки, Милан има 1 точка по-малко, а Рома е с 63 пункта.

Двата отбора, които са се откъснали с едни гърди напред – Аталанта и Интер, имат сравнително лесни съперници за финалния кръг, който ще се изиграе днес, и заради това коефициентите им за Шампионска лига са доста ниски.

Bet365 предлага 1.18 коефициент за Аталанта на пазара “Да се класира за Топ 4“, докато още по-ниска е ставката за Интер – 1.12.

Милан ще трябва да победи СПАЛ 2013 и да се надява Аталанта и/или Интер да загубят точки. Ако това се случи, те ще влязат в четворката, а за този сценарий ставката е 2.75.

Доста по-невъзможен е сценарият, при който Рома завършва в Топ 4, макар и това все още да е теоретично невъзможно. Проблемът за “Вълците“ е, че имат по-слаби директни показатели срещу всеки един от трите си противника и могат да попаднат в Топ 4 само при въртележка между 3 или 4 отбора. 81.00 е коефициентът, при който можете да заложите за този невероятен развой не нещата.

Интересен факт е, че е възможно и четирите клуба да завършат с равен брой точки. Това ще се случи, ако Аталанта и Интер загубят, Милан направят равен, а Рома спечели. В такъв случай Интер и Рома ще са двата отбора, продължаващи към Шампионска лига.

(Всички коефициенти важат към 00:00 ч. на 26.05.2019 г.)