Вземи 200 лева бонус от Efbet

PokerStars влиза в Ню Джърси до март

PokerStars се очаква да получи своя лиценз за провеждане на онлайн хазартна дейност в рамките на щата Ню Джърси до март месец, според щатския сенатор Рей Лесниак. Сенаторът, който е яростен защитник на игралната индустрия в Ню Джърси, направи прогнозата си в отговор на запитване от Туитър.

За протокола, това не е първият път, когато Лесниак прави такава прогноза. През септември Лесниак предположи, че феновете на тази онлайн покер зала ще имат повод да отворят бутилките с шампанско в рамките на “седмици, а не месеци.” Сега сенаторът се извини за предишната си грешна прогноза, като каза, че тогава не е имало как да вземе под внимание действията на собственика на Las Vegas Sands Шелдън Аделсън.

Аделсън е категорично против разпостранението на онлайн хазарта в Съединените щати и работи активно да му попречи чрез неговата “Коалиция за спиране на интернет хазарта”. През октомври Аделсън каза на участниците в Global Gaming Expo в Лас Вегас, че придобиването на PokerStars от страна на Amaya не е направило нищо, което да промени позицията му.

Покрай Аделсън се формират доста пречки. Губернаторът на Ню Джърси Крис Кристи още от сега много силно желае да си осигури номинацията за президент на Републиканската партия за изборите през 2016 г. Аделсън е един от дарителите на Републиканската партия и вероятно сериозно ще се помръщи на всеки потенциален кандидат, който не успее да направи всичко възможно да запази Stars далеч от Америка.