Вземи 200 лева бонус от Efbet

Коефициентите на букмейкърите за Вечното дерби

ЦСКА-София и Левски за сезон 2018/19 с огромен заряд, тъй като за първи път отборите ще изиграят дербито с първото и второто място в класирането.

Първото дерби между ЦСКА-София и Левски за сезон 2018/19 идва с огромен заряд, тъй като за първи път от много години насам отборите ще изиграят дербито, заемайки първото и второто място в класирането.

По-конкретно, и двата тима имат по 22 точки в актива си, но “Червените“ са лидери заради головата разлика.

Вечното дерби обещава да бъде много интересно, тъй като и двата тима влизат в мача с високо самочувствие и отлична форма, затова и решихме да проверим какво смятат букмейкърите за срещата.

“Армейците“, които спечелиха последното дерби с 3:2 през май т.г., се очаква да бъдат по-добрият отбор на терена и техният коефициент за победа в Ефбет е 2.25. Същият букмейкър дава 3.45 коефициент за първа шампионатна победа на Левски срещу вечния си съперник от седем мача насам. Почти същите шансове се дават и за равенство – 3.40 коефициент.

Въпреки че в последните три издания на Вечното дерби видяхме общо 13 гола, букитата дават малко по-ниски линии за пазара Под 2,5 гола – 1.85 коефициент срещу 1.95 за Над 2.5 гола в Efbet.