Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

НХЛ обещава $215 млн. тласък от залозите

Националната хокейна лига (NHL) ще има увеличение на приходите с 2,3 млрд. долара след широкото легализиране на залозите на спорт

NHL, хокейната лига в САЩ, заяви, че очаква над $200 млн. на година увеличени приходи след пълното легализиране на спортните залози.

Тези пари се очакват от реклами, спонсорства и повишеният интерес от страна на феновете, какъвто винаги се забелязва, когато хората имат възможността да залагат на мачовете.

Новият сезон на NHL започна през миналата седмица, а любителите на залозите от Ню Джърси, Западна Вирджиния, Мисисипи и Делауеър официално могат да залагат за първи път на спорт.

NHL дълго време бе върл противник на спортните залози, но през миналата година позволи на отбор от Лас Вегас, хазартната столица на щатите, да се включи в лигата, а през този сезон за първи път имаме букмейкър за спонсор на американски отбор по хокей на лед.

През миналия месец пък бе изчислено, че Националната футболна лига (NHL) ще има увеличение на приходите с 2,3 млрд. долара след широкото легализиране на залозите на спорт.