Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

PokerStars с първи професионалисти от Индия и Япония

Онлайн покер сайтът PokerStars обяви подписването на първите членове на екипа от професионалисти на сайта от Япония и Индия, изтъквайки факта, че навлизат във все повече и повече територии на покер света.

Двете нови попълнения на интернет залата са индиецът Адития Агарвал и японецът Косей Ичиносе

Адития Агарвал е роден и израснал в Индия, но от много години живее в САЩ, където се премества, за да учи инженерство и маркетинг. По време на годините си в университета се запалва по играта на покер покрай многото предавания по телевизията за него, а след завършването си се отдава изцяло на покера и го превръща в своя професия.

Индиецът е постигал успехи в много различни вариации на покера, а може да се похвали и с влизане в Топ 100 на Основното събитие на Световните серии по покер през 2008 г., когато спечели от надпреварата $51,466. Предната година влезе в парите и на ЕПТ Барселона за $34,313.

Можете да намерите Адарвал в PokerStars чрез потребителското му име “Adi Agarwal”.

Косей Ичиносе се занимава с покер по- отскоро, но успехите му вече са налице. Той се запалва по играта през 2006 г., когато следва в Канада. Той е една от големите звезди на топ турнирите в покерстарс, като редовно влиза сред най- добрите на SCOOP, WCOOP и неделните големи събития на сайта. И в събитията на живо си го бива, има първи места в турнири от APPT, Macau Millions и Red Dragon.

Можете да намерите Ичиносе в PokerStars чрез потребителското му име “Kosei Ichinose”.