Вземи 200 лева бонус от Efbet

Какви са шансовете на България за ЕВРО 2020 според букмейкърите?

българския национален отбор се надява на европейски квалификации

След неуспеха в Лигата на Нациите, за българския национален отбор остава да се надява на официалните европейски квалификации, за да намери място на първия си голям форум от 16 години насам.

“Трикольорите“ попаднаха в една от трудните групи, тъй като Англия и Чехия са два отбора, срещу които националите ни изпитват трудности, а Черна гора също не е сред удобните противници за нас. Единствено дебютанта в евроквалификации Косово се очертава като отбор, който “Лъвовете“ категорично превъзхождат.

Това се отразява и в коефициентите, които предлагат букмейкърите за класиране в Топ 2.

Сериозният коефициент 3.75 предлага британския букмейкър Bet365 за България на първа или втора позиция в Група А.

За никого не е изненада, че Англия и Чехия са със значително по-добри шансове. Едва 1.015 е ставката за Англия в Топ 2, докато коефициентът за Чехия е 2.10.

По-неприятното е, че дори и тимът на Черна гора също се поставя с по-високи шансове от момчетата на Петър Хубчев – 3.50 коефициент. Това означава, че не сме фаворит дори и за третата позиция, която също би могла да ни класира за Европейското според сегашния формат.

Ако пък вярвате, че България ще надгради от представянето си в Лигата на Нациите и ще изненада всички със спечелване на групата, можете да се обзаложите с британския букмейкър при 21.00 коефициент.

(Предлаганите коефициенти са от Bet365 и са валидни към 00:00 ч. на 22 март 2019 г.)