Вземи 200 лева бонус от Efbet

Ливърпул – Челси за Кепитъл уан къп

Mourinho

Ливърпул и Челси се изправят в полуфинална среща от турнира за Кепитъл Уан Къп. Двубоят ще се изиграе тази вечер от 21:45,

Ливърпул – 3.50; Равенство – 3.40; Челси – 2.05

И двата тима влизат във срещата в сравнително добра форма, като и Челси, и Ливърпул са в серия от три поредни победи. Ливърпул се справиха в три поредни гостувания, докато Челси имаха две домакинства и само едно гостуване. Факт е, че съперниците и на двата отбора не бяха от най- висока класа и не може да се даде чак такава стойност на победите им.

Факт е и че Челси се представят доста по- добре през този сезон, за разлика от миналия. Въпросът обаче е за кой отбор ще бъде по- важно продължаването напред. Едва ли за Челси точно този турнир е от особено значение. Те продължават да се борят на много фронтове – начело са във Висшата лига, продължиха напред към Шампионската лига и продължават във ФА Къп.

В същото време, единственият шанс за трофей на Ливърпул остава този турнир и ФА Къп. Очакваме домакините да са много по- мотивираният отбор, който да успее с подкрепата на публиката си поне да не загуби днешния мач. Коефициентът за двоен шанс 1Х е 1.73.