Вземи 200 лева бонус от Efbet

Betway и Bet365 подготвят бъдещи партньорства в Аржентина

Аржентинската предлага регулация на интернет залаганията в страната и хазартния

Аржентинската провинция Буенос Айрес наскоро предложи ново законодателство за регулация на интернет залаганията в страната и хазартния бизнес вече показа своята положителна реакция.

Сега още две големи компании са на път да влязат на пазара, надявайки се да използват Буенос Айрес като трамплин за бъдеща експанзия в страната, а след това и в други части на Южна Америка.

Тези две компании са Betway и Bet365, които вече са създали съвместни дружества с местни компании, за да отговорят на законодателството и да започнат аржентинското си приключение.

Bet365 са се споразумели с компания на име Pasteco, която работи като оператор на бинго зали в Буенос Айрес, докато Betway са се съюзили с Bingo King – компания от същата сфера на дейност.

Буенос Айрес смята да издаде не повече от 7 лиценза за онлайн залози, като се очаква по-голямата част от тях да бъдат дадени на съвместни проекти, в които участват заедно местни и интернационални компании.

За сега само в Буенос Айрес онлайн залозите са одобрени, но това не означава, че хазартът в интернет няма да проникне и в други части на страната. Ако опитът тук се окаже успешен, почти със сигурност ще се премине към национална легализация.

Сред другите големи компании, обявили намерение за борба за лиценз, са William Hill, PokerStars, Intralot и Playtech.