Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Атлетико Мадрид – Арсенал: Залози и коефициенти

букмейкърските къщи категорични са цифрите

След равенството 1:1 в Англия, днес Атлетико Мадрид и Арсенал излизат в реванша на определения от медиите като “финал преди финала“ мач.

В сблъсъка в Англия, Атлетико имаха нещастието да останат рано-рано с човек по-малко, но, благодарение на мъжката им игра и на неумението пред гола при “Артилеристите“, испанският представител успя да не загуби в Лондон и да си осигури прекрасна ситуация преди реванша.

Прекрасна, защото “Дюшекчиите“ не са допускали гол в 11 поредни мача на “Уанда Метрополитано“, а една нова суха мрежа днес ще им гарантира мястото на финала.

Нещо подобно очакват и букмейкърските къщи. Българският букмейкър Efbet дава 1.70 коефициент за победа на Атлетико, докато коефициентът да спечели на нула е чувствително по-висок – 2.80. В същото време, ставката за победа на Арсенал в днешния мач е 5.50.

Още по-категорични са цифрите, когато става въпрос за пазара “Да се класира“. На него, коефициентът за Атлетико е едва 1.40 срещу 3.30 за Арсенал.

За любителите на головите пазари можем да кажем, че можете да заложите при много близки коефициенти за под и над 2,5 гола – 1.90 срещу 2.05.