Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Арсенал – КПР: Артилеристите да спечелят без допуснат гол

КПР имат най- лошото представяне като гост във Висшата лига, след като загубиха всичките си осем мача далеч от дома и сега им предстои тежко гостуване на Емирейтс.

Празничните дни вече текат с пълна сила и за пореден път в край на годината има едно познато усещане за недоволство на Емирейтс. Арсенал и през този сезон се представят зле и недоверието на феновете от липсата на активност на трансферния пазар се засилва.

Три победи в последните си седем мача във Висшата лига изпратиха Артилеристите на 7-мо място, на четири точки от място в ШЛ, което се превърна в минималното изискване за отбора от Северен Лондон.

КПР пък се представят силно у дома и ужасно слабо като гости, като загубиха всичките си двубои далеч от домашния им стадион.

Футболистите на Хари Реднап са вкарали едва три пъти в 720 минути игра като гост във Висшата лига през този сезон и, въпреки че Арсенал не са толкова стабилни отзад, пак би трябвало да са сравнително сигурни, че ще опазят мрежата си суха.

Арсенал да победи на нула се предлага при 2.00 коефициент в букмейкъра  и изглежда като обещаваща алтернатива на традиционните залози, предвид слабата форма на гостите. Залог за загуба на КПР на нула в срещите им като гост излезе в 6 от 8-те им гостувания. Срещу Арсенал е логично също да се получи така.