Вземи 200 лева бонус от Efbet

Марсилия срещу ПСЖ в битка за титлата във Франция

Марсилия срещу ПСЖ за титлата

Марсилия приема ПСЖ в един мач, който може да се окаже много важен за изхода на титлата в Лига 1. В момента ПСЖ са на първо място с 59 пункта, докато Марсилия са трети с 57. Между тях стои отбора на Лион, който има на своята сметка 58 точки. Сами виждате, че драмата е голяма и прогнозите за безпроблемна титла на ПСЖ засега не се сбъдват.

Ако спечелят днес обаче, шансовете им да станат първи ще се превърнат в наистина много големи. Има достатъчно предпоставки, които да ни карат да смятаме, че гостите ще приберат трите точки днес. Първата от тях е фактът, че Марсилия въобще не могат да играят срещу ПСЖ през последните години. Последните шест мача между двата отбора са завършвали с победа за ПСЖ, като в само един от тях Марсилия са отбелязали гол.

Друг важен фактор е спадът във формата на домакините. Те са спечелили едва два от последните си осем мача, като нямат победа в последните си три домакинства.

ПСЖ пък започнаха да играят добре и на френска земя и, след като в един момент от първенството изоставаха сериозно, вече отново са там, където им е мястото – на върха в класирането. Отборът е почти безгрешен през новата година и при предложеният ни  2.30, залогът за гостите е една страхотна инвестиция в неделния ден.