Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Zynga с ново покер заглавие

Компанията за социални игри Zynga се опитва да укрепи своята онлайн покер крепост чрез стартирането на нова игра под формата на Zynga Poker Classic.

Новата игра се дължи най- вече на обявяването на новата iOS през тази седмица и на новата Андроид платформа по- късно през годината.

Zynga Poker Classic ще предложи на многобройните фенове на компанията познат геймплей, който потребителите са свикнали вече да ползват, който обаче ще бъде допълнен с нови функции, като например лиги, които ще се опитат да повишат състезателния елемент на играта.

Потребителите ще имат възможност без проблеми да прехвърлят в новата платформа не само своите чипове, но и също така целия профил заедно с историята му.

“Ние искаме да подхраним страстта ви към покера, без значение дали искате да играете на традиционната Zynga Poker Classic или искате да изпитате иновативната ни версия на Zynga Poker”, каза вицепрезидентът на Zynga.

“Чрез предлагането на две различни покер преживявания, вие вече имате възможността да изберете по какъв точно начин да играете любимата си игра.”