Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Залози за изпадащ отбор от Премиър лийг

фаворит номер едно за място в Чемпиъншип през следващия сезон се очертава тимът на Хъл Сити

След като преди няколко дни ви разказахме какви коефициенти дават букмейкърите на различните отбори за шампионска титла, днес ще ви покажем на какви коефициенти можете да заложите за изпадащи отбори – един не по-малко добър пазар, защото шампионът е само един, а изпадащите – три!

Като фаворит номер едно за място в Чемпиъншип през следващия сезон се очертава тимът на Хъл Сити. Този отбор е събрал едва 12 точки в 18 мача и, макар разликата със последното спасително място да не е толкова голяма, в играта на отбора не се виждат особени признаци на живот и заради това шансовете им да изпаднат са оценени на едва 1.16 от

Следващ в списъка е Суонзи, които не се представят много по-добре от Хъл. Те са предпоследни в таблицата, но с равни точки с последния. Суонзи са допуснали цели 41 гола в 18 мача – повече от всеки друг отбор в лигата. 1.53 е техният коефициент за изпадане.

Съндърланд е третият отбор в зоната на изпадащите в момента. Съндърланд винаги са замесени в битката за оцеляване, но по някакъв начин винаги успяват да изплуват. Ако смятате, че през този сезон най-сетне няма да успеят, можете да заложите при коефициент 1.61 за това.

Кристъл Палас заема последното място, което не води до изпадане, и са на само две точки пред Съндърланд, но въпреки това получават доста щедър коефициент – 6.50. Една позиция пред Палас е шампиона от миналия сезон, Лестър, чиито шансове да изпадне се оценяват на 11.00.