Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Залози на Левски срещу Литекс

Левски и Литекс се изправят един срещу друг в дербито на поредния кръг от българската А група. Сините са определяни като фаворити в сблъсъка или поне така смятат букмейкърските къщи. Сините получават 2.00 от най- големия букмейкър в света  докато ловчанлии взимат 3.25. Залози за равенство се приемат при 3.30 коефициент.

Труден за прогнозиране двубой, в който виждаме стойност не в залозите за знак, а в тези за брой голове. Коефициентът за Над 2.5 гола в срещата е доста висок в същия букмейкър – 2.15, докато за Под 2.5 гола ставката е 1.68.

Двата тима правят доста срещи с много голове, като това важи особено за гостите. Пет от последните шест мача на Литекс са с поне три попадения. Средно на мач на Литекс в първенството се отбелязват точно три гола, което е върхово постижение за А група – няма друг отбор в България с толкова много голове в своите мачове.

В срещите на Левски също не липсват голове. Техният брой също е по- голям от средното за А група – точно 2.5 гола средно на мач. 2 от последните им три мача са с три или повече гола, а последният им мач, който се игра в Пловдив срещу Ботев, завърши с победа на Левски с 3:0.

Поглеждайки към директните двубои между Левски и Литекс, също виждаме сериозно количество оувъри. В срещите от последните пет сезона между двата отбора можем да видим 11 мача с Над 2.5 гола, докато двубоите с две или по- малко попадения са само 5.

Статистиката ни говори в полза на резултатен мач. И сега двата тима продължават да практикуват агресивен и нападателен футбол. При този коефициент определено си заслужава да се играе за голове, което е и нашият съвет към вас.