Вземи 200 лева бонус от Efbet

888 потвърдиха за разговори за придобиване от William Hill

 

Онлайн хазартната компания 888 потвърди, че е влязла в преговори за евентуално придобиване от букмейкърския гигант на Великобритания William Hill.

Въпреки че компанията заяви, че все още предстои да получат официална оферта от William Hill, репортажите в медиите сочат, че офертата може да оцени компанията на около 1 милиард евро (750 млн. Британски лири).

След потвърждаването на разговорите, акциите в 888 Holdings скочиха с 18%.

“Бордът на компанията потвърди, че са водени подхождащи разговори за евентуалната оферта от страна на William Hill”, казват 888 в съобщение за медиите.

“Няма нищо сигурно обаче по отношение на всяка направена оферта, нито по отношение на условията, при която една оферта може да бъде приета.”

“Акционерите на компанията ще бъдат информирани за съответното развитие и допълнителни съобщения ще бъдат направени, когато се случи някакъв развой на нещата, но при всички случаи не по-късно от 28 дни, считано от датата на това съобщение, ще има нова информация.”

750-те млн. британски лири са значително по-висока сума от 150-те млн., на колкотото се оценяваше компанията преди четири години, когато бяха в преговори с Ladbrokes за потенциално придобиване.

Ladbrokes обаче се отказаха от придобиване, след като посочиха, че сделката не е била в интерес на техните акционери.

Ще следим с интерес какво ще се случи покрай тази сделка.