Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Залози на Григор Димитров – Рафаел Надал

Григор и Рафаел един срещу друг в полуфинална среща

Григор Димитров и Рафаел Надал излизат един срещу друг в полуфинална среща от Откритото първенство на Австралия утре сутринта от 10:30 българско време.

Това стана факт, след вчера българинът победи Гофен, а испанецът се справи с Милош Раонич.

Надал и Димитров са играли осем пъти помежду си, като в тези осем мача Димитров има само една победа. Въпреки това, не може да се отрече, че хасковлията бе близо до победата и в други мачове срещу Рафа. Един от тях е четвъртфиналния двубой от същия турнир през 2014 г., когато Димитров взе първия гейм, след това достигна до два тайбрека, но не успя да вземе нито един от тях и в крайна сметка падна 3:1.

Победата му пък датира от последния директен двубой между двамата, провел се през октомври 2016 г. Тя бе на четвъртфинала в Пекин и дойде с резултат 6:2 6:4.

Въпреки тази победа, букмейкърите все пак считат Надал за фаворит в срещата. Коефициентът  е 1.44, докато Димитров получава 2.75.

Букмейкърът предлага и много други любопитни залози за мача. Например, можете да заложите при 2.62 коефициент, че няма да има тайбрек в мача и при 1.44 за наличието на такъв.