Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Дубълът на ЦСКА разследван за уговорен мач

ЦСКА и Царско село разследване от страна на УЕФА по повод направени съмнителни залози.

Срещата от втория ешалон на българския футбол между дубъла на ЦСКА и Царско село е обект на разследване от страна на УЕФА по повод направени съмнителни залози.

Срещата се проведе в средата на декември и, за изненада на букмейкърите, бе спечелена от Царско село с 4:2. Сигналът за съмнителните залози е подаден от Федербет – организация за контрол на честността в спорта, която работи в тясно сътрудничество с УЕФА. От Европейската футболна централа пък са изпратили запитвате към БФС.

Това не е първият път, в който мачове на български отбори са попадали в полезрението на Федербет и УЕФА. В системата, която следи за ненормално високи залози за определен отбор или пазар, не веднъж са попадали и двубои на грандовете Левски и ЦСКА.

Друг мач, за който сигнализира сега организацията, е този между албанския Шкендербеу и руския Локомотив Москва. В азиатски букмейкърски къщи са постъпили залози за огромни суми в последните минути на срещата за поне още две попадения в мача, каквито и се случват в 89-тата и 90-тата минута след меко казано странна игра на албанците в защита.