Вземи 200 лева бонус от Efbet

3 откачени неща, за които се приемат залози

букмейкърите ви предлагат много възможности за това.

Истински лидер в областта на откачените залози обаче е ирландската букмейкърска къща Paddy Power. Ето три наистина странни неща, за които в момента този букмейкър предлага коефициенти:

Кой ще играе Джейми Варди във филм?

Джейми Варди е един от най-популярните спортисти в Обединеното кралство и дори бе избран за най-добър играч във Висшата лига на Англия през сезон 2015/16.

Неговата история е повече от подходяща за филм – на възраст, на която някои играчи вече са спечелили всичко във футбола и кариерата им е преминала своя пик, Варди все още се състезаваше по аматьорските дивизии, преди да бъде забелязан от Лестър.

Още от май циркулират слухове за филм, разказващ неговата история, като Paddy Power определя Зак Ефрон като фаворит за главната роля с 4.00 коефициент. Андрю Гарфийлд и Робърт Патинсън са следващите поред в списъка с 11.00 коефициент. Сред останалите възможни кандидати са Даниел Радклиф и Леонардо ди Каприо.

Има ли извънземни?

Откритието на извънземен живот би било може би най-великото откритие в историята на човечеството и редица хазартни сайтове предлагат залози за наличието му. Коефициентът извънземни да бъдат открити до края на десетилетието е 51.00, а до края на годината – 81.00.

Какъв ще е полът на бебето на Уилям и Кейт?

Принц Уилям и съпругата му Кейт са една от най-популярните двойки в света и около тях се въртят много залози в Paddy Power, но най-много залози играчите поставят за пола на бебето им. Разбираемо, коефициентът и за двата варианта е един и същ.