Вземи 200 лева бонус от Efbet

Залози на Ювентус – Милан

Ювентус и Милан излизат в най-интересния мач от кръга в италианското първенство в събота от 21:45. Двубоят е много важен и за двата отбора с оглед на лошото им начало на сезона. Ювентус в момента заемат седмото място с актив от 18 точки. Милан са една позиция по-напред от днешния си противник и с 20 пункта стоят на шестата позиция. Ето какви коефициенти можем да намерим за двата отбора в

Ювентус – 1.60
Равен – 3.60
Милан – 6.50

Ювентус през този сезон са много далеч от нивото, което показваха през последните няколко сезона. Старата госпожа е безкрайно неубедителна и спечели само 5 пъти в 12-те кръга досега.

Противникът им започна сезона още по-слабо, но в последните кръгове показват засилване. Милан нямат загуба вече 5 поредни мача, спечелвайки 3 от тях, и така изпревариха Ювентус в класирането.

Определено в момента Милан се намира в по-добра форма. Но все пак мачът е на Ювентус Стейдиъм, така че залогът за чиста победа на гостите е може би прекалено оптимистичен. По-мъдрият залог, който ние ви препоръчваме, е за двоен шанс Х2.  2.30 – също така много добра ставка. Успех!