Вземи 200 лева бонус от Efbet

Световно първенство 2018: Уругвай Португалия

Португалия има 6% шанс да спечели Световната купа, а шансовете на Уругвай са оценени на 5%

Efbet с прогнози и коефициенти за мондиал 2018 Уругвай Португалия (2.90: 2.95: 3.00:)

Шансове за спечелване на Световната купа

Футболните статисти смятат, че Португалия има 6% шанс да спечели Световната купа, а шансовете на Уругвай са оценени на 5%.

“Уругвай влезе в Световната купа през 2018 г. като външен, но победата срещу Египет в отбора на откриването увеличи шанса им до 5%. По-малко впечатляващата тесен победа срещу Саудитска Арабия намали шансовете им малко, но те отиват в изпадащата фаза назад при шанса от 5% за вдигане на Световната купа.

“Португалия подобри шанса си да спечели състезанието, когато те извадиха мача си срещу Испания Победа срещу Мароко, след като се подобри вероятността Португалия още Португалия, както всички останали играят в събота, са един от 11 отбора с шанс поне 5% за спечелване на състезанието. ”

Уругвай

Форматът на Световната купа се промени през 1986 г., за да се включи кръг от 16, Уругвай се елиминира на три от четирите пъти, когато е достигнал този етап, губи през 1986, 1990 и 2014, но напредък през 2010 г. срещу Южна Корея.
Уругвай ще се опита да спечели първите си четири мача на Световната купа за втори път след 1930 г., когато спечели първата световна купа.
Уругвай все още няма да бъде награден за един гол на Световното първенство през 2018 г., като само три срещи са в три срещи – последният южноамерикански отбор, който не спечели първите си четири мача на турнир по Световната купа, беше Бразилия през 1986.

Португалия

Дузпите изключени, Португалия са загубили само един от 17 игри в последните Техните големи турнири (спечелиха осем, направи осем), 4-0 поражение срещу Германия на Световното първенство по футбол 2014 година. Въпреки това, те са загубили три мача в последните си (1 гол отбеляза, 5 от които са допуснати).
Кристиано Роналдо досега не е успял да вкара една гол за Португалия в нокаутските етапи на Световната купа: 424 минути, без голове. Той обаче спечели шахмат срещу Испания в предишния си мач на стадион “Фихт” в Сочи.
Ако той играе, Кристиано Роналдо Португалия (37) ще се равнява на Бастиан Швайнщайгер (38), както е играчът с най-много участия на световни първенства и европейски първенства.
Това е четвъртият главен турнир на Фернандо Сантос подред като мениджър. Вие сте достигнали етапите на knockout за всеки предишен повод: Евро 2012 за четвъртфиналите и Световното първенство 2014 кръг от 16 кръга с Гърция; Победителите в Евро 2016 и най-малко Световната купа 2018 кръг от 16 г. с Португалия.