Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Защо Тотнъм няма да се справи на “Олд Трафорд“?

Тотнъм в първия мач помежду си за сезон 2018-19

Днес, Манчестър Юнайтед ще срещне Тотнъм в първия мач помежду си за сезон 2018-19, а в следващите редове ще ви разкажем защо трябва да насочите залозите си към Манчестър Юнайтед.

В средата на построяването на стадион за 800 млн. паунда, Тотнъм не успя да привлече нито един нов играч през това лято. “Шпорите“ бяха насочили вниманието си към няколко важни имена, с които да подсилят слабите места в отбора си, но не успяха да привлекат нито едно от тях и това със сигурност е сложило прът в колелото на Маурисио Почетино и неговите идеи за настоящия сезон.

Но може би не това е основното нещо, което най-вероятно ще попречи на Тотнъм днес. Гостите традиционно играят много трудно на “Олд Трафорд“ и дори и през последните четири години, в които “Червените дяволи“ не изживяваха най-силния си период, лондончани не взеха нито точка от гостуванията си в Манчестър.

Само през миналия сезон, играчите на Жозе Моуриньо се справиха на два пъти у дома срещу избраниците на Почетино, веднъж за ФА Къп и веднъж за първенство.

Ето защо коефициентът 2.69 в Efbet за домакинска победа изглежда доста апетитен. Много близки са и коефициентите за останалите два знака – 3.36 за Х и 2.90 за 2 – но залогът за победа на Манчестър Юнайтед е най-мъдрият избор, който можете да направите.