Вземи 200 лева бонус от Efbet

Италианец с втора гривна за тези Световни серии по покер

Италианец с втора гривна по покер

 

Поздравления за Макс Пескатори, известен и с прозвището си “Италианският пират”, който спечели своята четвърта гривна от Световните покер серии (и втора за това издание на сериите), след като победи 110 от най-добрите професионални играчи в света в едно от най-уважаваните събития от календара на сериите.

С награден фонд от повече от един милион долара, $10,000 buy-in Seven Card Stud High Low World Championship турнира събра някои от най-добрите играчи на плаетата, но от самото начало Пескатори бе уверен, казвайки:

“Вярвах, че мога да спечеля, защото стъд е най-силният ми покер вариант. Още в началото на сериите си знаех, че тук шансовете ми за успех са най-големи.”

Пескатори се справи и с една силна финална маса, на която присъстваха двама други носители на гривни. Когато бяха останали само трима играчи в турнира, италианският пират трябваше да се бори с Даниел Негреану и Стивън Чидуик – двама от най-силните играчи в света.

Негреану беше елиминиран на трето място за 113 000 долара и, след 30-минутна битка между Чидуик и Пескатори, англичанинът бе отстранен на второ място за 180 000 долара.

Пескатори спечели почти 300 000 долара за титлата си.

Александър Денисов остана четвърти, Гари Бенсън е пети.