Вземи 200 лева бонус от Efbet

“Да няма дузпа в 1-вата минута“ и други ексцентрични залози от финала в Шампионска лига

букмейкърските къщи предлагат разнообразие за футболно събитие - финала в Шампионската лига

Както винаги, букмейкърските къщи се постараха да предложат максимално разнообразие за най-голямото футболно събитие за тази година – финала в Шампионската лига, а ние събрахме едни от най-любопитните видове залози, които предлагаха букмейкърите за този мач.

В социалните мрежи тези дни могат да се открият най-много снимки на фишове за това да няма дузпа в първата минута на мача. Едва ли някой е очаквал финалът да започне с дузпа секунди след първия съдийски сигнал и този залог при коефициент едва 1.001 изглеждаше като един от най-сигурните на света, но историята показа друго.

В същото време се предлагаха и залози да има дузпа в първата минута, но може би никой не е бил толкова смел да постави такъв залог, тъй като не открихме подобни фишове.

За разлика от този ексцентричен пазар, много други не успяха да излязат. При 30 коефициент се залагаше за отбелязване на попадение със задна ножица, на каквото станахме свидетели в миналогодишния финал, а при 6,5 ставка се приемаха залози за това играч на Ливърпул или Тотнъм да излезе окървавен от терена.