Вземи 200 лева бонус от Efbet

Световната купа 2018: разбор края на 16-ти кръг, четвъртфинал

отбори от 16-ти круг и четвъртфинали в групите уругвай франция

Световното първенство 2018 – 16-ти кръг, четвъртфинал, полуфинал, финал, прогнози и статистики.

края на 16-ия кръг и четвъртфинал

Футбола като “красива игра” рядко изглеждаше по-рязък, отколкото сега в края на 16-ия кръг и четвъртфинал.

За всички значими футболисти, които се показват на груповата фаза,  сега ситуацията става остра, до степен, в която втората победа на Англия над Колумбия заплашва да се превърне в открит хаос.

Най-добрите играчи в света, които вдигат потенциала за момент, променящ живота си, и шанса да си осигурят постоянно място в спортната душа на нацията си.

Всеки останал футболен екип прояви готовност, засилва физическото състояние и отказва да бъде сломен от пътя към съдбата. За някои един по-циничен подход е нов опит, който е изплатил дивиденти.

Главният треньор на Англия Гарет Саутгейт казва “Може би сме малко по-умни”,  след като отстрани колумбийците. “Може би сега играем по същите правила, с които играят останалата част от света. Но ние запазихме нашето достойнство и нашето спортсменство, а ако се спуснехме, това е защото сме били замърсени. ”

Това, което има предвид под “същите правила”, е, че Англия се е научила как да играе системата. за да увеличи шансовете си за спечелване на свободен удар. Как да упражнявате физически натиск (а понякога и болка) върху противника, без да сте забелязани от съдията или от неговите помощници или от вездесъщите камери. Мондиал 2018 продължава срещите ще са все по – интересни.