Вземи 200 лева бонус от Efbet

PokerStars посреща 8 март с мега турнир

Пригответе се да се сбогувате със зимата със стил през тази година, тъй като на 8 март PokerStars ще пуснат едно грандиозно издание на турнира си Sunday Million, което може да направи така, че месец март да бъде запомнен за много дълго време.

В началото на тази седмица най-голямата онлайн покер зала в света обяви, че на 8 март турнира ще включва 9 милиона гарантиран награден фонд, а играчите ще платят единствено обичайните $215 входна такса.

Събитието със сигурност ще привлече значителен брой покер професионалисти и любители – всички готови да се борят със зъби и нокти за невероятните награди.

“Ще пробвам късмета си в турнира, както го прави винаги, и ще се надявам да ударя големия джакпот”, заяви онлайн професионалистът Лекс Велдхуйс. “Няма много турнири които са “задължителни” за участие. Този е един от тях.”

Този турнир има шанса да се превърне в най-голямото издание на Sunday Million в историята. Досега рекорда е от 2011 г., когато от онлайн покер залата бяха обещали 10 млн. гарантиран награден фонд, но се събраха толкова много играчи, че наградният фонд стана дори още по-голям. 59 128 се регистрираха тогава. Тогава Люк Врабел спечели титлата.