Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Прогнози за голове в Италия – Португалия

Италия Португалия прогнози за този мач са свързани с головете, които ще отбележат двата отбора

Италия ще бъде домакин на Португалия в петия мач от Лигата на Нациите тази вечер на “Сан Сиро“. Португалският отбор успя да спечели първия мач с резултат 1:0.

Вярваме, че този път Италия определено ще даде най-доброто от себе си, за да вкара на собствен терен. В същото време, гостите успяха да вкарат във всеки един от мачовете си в Лигата на Нациите, така че ще бъде справедливо да кажем, че ни предстои интересен мач.

Нашите прогнози за този мач са свързани с головете, които ще отбележат двата отбора, и първото ни предположение е, че италианците няма да вкарат повече от един гол в срещата. “Скуадра Адзура“ не успя да вкара повече от веднъж в последните си осем официални мача. Серия, започнала преди повече от година, която не бе прекъсната дори и срещу съперници като Македония, Албания и Израел. 1.50 е коефициентът в Efbet за Под 1,5 гола на италианците.

1.50 е коефициентът и за Над 0,5 гола на Португалия, която е другата ни прогноза за двубоя. Тимът е в още по-дълга серия от поредни мачове с поне един вкаран гол и според нас тази серия ще бъде продължена срещу разколебаната Италия.