Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

PokerStars обединява играчите си от Франция и Испания

PokerStars от Франция и Испания играят помежду покер

Играчите на PokerStars от Франция и Испания вече ще могат да играят помежду си, като тази покер зала е първата, която позволява това.

Тази стъпка е възможна след промени в хазартните закони на двете страни, които до този момент позволяваха да се играе единствено срещу играчи от собствената страна. Това бе голям проблем за феновете на покера, тъй като по този начин се намаляваше изборът от противници, като влиянието бе най-негативно върху организираните онлайн турнири.

Сега, регулаторите на Франция и Испания, заедно с тези на Италия и Португалия, са постигнали споразумение за споделяне на онлайн покер ликвидността.

Очаква се Португалия да се присъедини към комбинирания френско-италиански пазар по-късно тази година. Регулаторният орган на Италия обаче още не е обявил кога страната ще се присъедини.

Гай Темплър, главен оперативен директор на The Stars Group Interactive Group, заяви: “Приветстваме усилията на френските и испанските регулатори да улеснят играчите и да дадат възможност за рязко подобряване на качеството на игрите в техните юрисдикции.“