Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

PokerStars и Full Tilt напускат португалския пазар

PokerStars и Full Tilt

PokerStars и Full Tilt, които са собственост на една и съща компания, потвърдиха, че оттеглят своите услуги от португалския пазар, но се очаква да се завърнат в страната в близко бъдеще.

В имейл до афилиейтите в страната, от PokerStars Partners Team казват, че партньорската програма на оператора “вече няма да приема играчи от Португалия до второ нареждане.”

Афилиейтите също така са били инструктирани да премахнат всички свои маркетингови материали от интернет страниците им в Португалия и всички други маркетингови усилия, насочени към португалци, трябва да бъдат прекратени незабавно.

Този ход идва, след като Португалия започна работа по установяването на нов режим на онлайн хазарта в страната, който влезе в сила от края на юни.

Много други оператори вече започват да се оттеглят от страната и чакат новия процес по лицензиране, който ще започне през септември.

William Hill е един от операторите, които вече потвърдиха, че излизат от пазара.

PokerStars все пак имат намерение да се борят за нов лиценз и може да започнат да функционират нормално в страната по-късно през тази година.