Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Palms Bet: Лесна победа за Лудогорец, равностоен мач за ЦСКА и загуба за Локомотив

Palms Bet: Лесна победа за Лудогорец, равностоен мач за ЦСКА и загуба за Локомотив

Доста отдавна не бяхме виждали три български отбора в третия предварителен кръг на европейските турнири. За последно това се случи през 2011 г., когато Левски, ЦСКА и Литекс бяха на този етап, но нито един от тях не успя да достигне до групите. Дали за разлика от тогава през тази година ще имаме поне един участник в групите на Лига Европа?

Рано е да се каже, защото след третия предварителен кръг има още едно стъпало, но поне изглежда като почти сигурно, че ще видим най-малко един български отбор на решаващите плейофи, базирайки се на коефициентите в нашумялата българска букмейкърска къща PalmsBet.

Разбира се, сигурният продължаващ е Лудогорец, който среща полупрофесионален уелски тим. Успехът за “Орлите“ срещу скромния ТНС е със само 1.04 коефициент при 34.00 ставка за гостите. Интересното е, че линията за българският шампион е най-ниската сред всички европейски мачове на този етап от турнира, което е показателно за това колко удобен бе жребият за тима на Стойчо Стоев.

Шансовете на ЦСКА също не изглеждат лоши, но фактът, че коефициентите за домакинския мач на “Армейците“ са изравнени означава, че в цялостната битка изглежда наклонена към украинския Зоря Луганск. За мача в София обаче Palms Bet дава минимално предимство за домакините – 2.58 коефициент за тях и 2.63 за госта.

Най-трудна ще бъде задачата на Локомотив Пловдив, които имаха тежката съдба да срещнат един от най-добрите отбори в Лига 1 за миналия сезон Страсбург. “Смърфовете“ са аутсайдер според Палмсбет още в домакинския си мач с 1.91 ставка за гостите и 3.90 за Локомотив, но очевидно шансовете им не са напълно отписани.