Вземи 200 лева бонус от Efbet

Световните серии по покер очакват да приемат най- големия турнир в историята на покера

 

Както вече ви съобщихме, Миналата седмица Световните серии по покер издадоха част от програмата си за фестивала догодина. Пълната програма може да се очаква да бъде пусната по някое време другия месец, заявиха също от WSOP (World Series of Poker).

Организаторите на фестивала заявиха, че събитията ще започнат на 27 май и ще финишират с определянето на състава на финалната маса на Основното събитие (която се играе през ноември) на 14 юли. Турнирите по традиция ще бъдат провеждани в Хотел и Казино Рио.

Световните серии по покер отново гарантират 10 млн. щатски долара за победителя от Основното събитие.

“Ние смятаме, че Световните серии по покер имат уникалния шанс да дадат променящи живота пари на едни и важен жизнен опит на всички”, каза изпълнителният директор на WSOP Тю Стюърт.

Световните серии по покер заявиха, че искат да направят турнира с най- много участвали играчи чрез провеждането на събитието “the Colossus”. В това събитие ще има гарантиран награден фонд от $5 млн., а входната такса за него е само $565, което е наистина предпоставка за наплив от записвания.

Сегашният рекорд за посещаемост на турнир на живо е 8 773 участници от Основното събитие на WSOP 2006.

Имайки предвид обещаната гаранция и размера на бай-ина, събитието трябва да събере поне 8 850 участници, за да не са на загуба организаторите. Така че, ако няма нов рекорд, събитието отива на минус.

Предстои да видим в края на май дали наистина Световните серии по покер ще подобрят собствения си рекорд за най- посетено събитие.