Вземи 200 лева бонус от Efbet

Залози на Копа Либертадорес 2017

Бразилия, Палмейрас, най-вероятния носител на титлата от Копа Либертадорес 2017

Турнирът Копа Либертадорес бе променен за изданието си за 2017 г., което доведе до няколко сериозни промени, но това все още си остава най-престижния турнир по футбол за южноамериканските клубове.

Преди този сезон, 38 клуба участваха в надпреварата, а сега бройката бе увеличена до 47. Вече турнирът ще продължава в рамките на целия сезон, което накара мексиканската лига да откаже участие.

Нека да разгледаме как букмейкърите оценяват шансовете на отборите, които ще участват, за титла от турнира!

Един от най-силните футболни клубове в Бразилия, Палмейрас, се приема като най-вероятния носител на титлата от Копа Либертадорес 2017. Ставката за тима е 6.50  Задачата на тима обаче не е никак лесна, тъй като той се падна в група с аржентинския Атлетико Тукуман, уругвайския Пенярол и боливийския Хорхе Вистерман.

Освен Палмейрас, няколко други бразилски отбора са в челото на фаворитите, което означава, че е най-вероятно да видим шампион именно от Бразилия. Фламенго (10.00), Атлетико МГ (10.00), Сантос (11.00) и Гремио (13.00)

Бразилската хегемония се разваля единствено от аржентинския Ривър Плейт, чиито коефициент е 9.00 и по този начин се нарежда като втори фаворит за спечелване на титлата.