Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Тенис легендата Матс Виландер стана посланик на Pinnacle

Вилендер образователния раздел на букмейкърската къща

В разгара на Откритото първенство на Австралия, онлайн букмейкърът Pinnacle успя да привлече бившия световен номер едно в тениса Матс Виландер за своя първи в историята посланик.

След бляскава 16-годишна кариера като професионалист, Вилендер сега е един от най-известните коментатори и анализатори на света на тениса. Сега той ще създава съдържание за образователния раздел на букмейкърската къща.

Шведът е многократен шампион на турнири от Големия шлем, печелейки по три пъти откритите първенства на Австралия и Франция и веднъж US Open. Виландер, който сега е на 53 години, се оттегли от играта през 1996 г., а след това бе треньор на редица успешни играчи.

Парис Смит, изпълнителен директор на букмейкъра, заяви: “Имаме удоволствието да съобщим за партньорството с Матс, Този ход показва акцента на Pinnacle върху високата производителност. Независимо дали става въпрос за нашия продукт или за хората, които представляват нашата марка, ние винаги искаме най-доброто от най-доброто“.

Тенис легендата добави: “Прекарал съм доста време на корта и имам прозрения за нюансите в играта. Много съм развълнуван, че ще мога да споделя част от тях с клиентите на Pinnacle.“