Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

BetGames TV добави и WinBet в семейството си

BetGames TV договор с основният конкурент на Ефбет на българския онлайн пазар - WinBet

След като преди две седмици ви анонсирахме първото партньорство на BetGames TV с български букмейкър Efbet, сега компанията сключи още един договор с основният конкурент на Ефбет на българския онлайн пазар – WinBet

Според условията на сделката, WinBet ще обогати продуктовото си портфолио с всичките игри на живо на BetGames TV, включително покер, бакара, зарове, колело на късмета, тегления на числа в лотариен стил и играта Война на залози.

Тези предложения ще бъдат налични и в сайта на хазартния оператор, и в неговите казина и игрални зали в страната.

Оперативният директор на BetGames TV коментира: “След скорошната ни сделка с първият лицензиран букмейкър в България, BetGames TV удря отново! Щастлив съм да обява нашето партньорство с поглед в дългосрочен план с още един лицензиран букмейкър в България – WinBet“.

“Това е сравнително нов играч на българския пазар, но вече успя да си спечели доверието на местните клиенти, предлагайки широк кръг от възможности за залози на почти всички спортни събития и атрактивни бонуси. Убеден съм, че нашето уникално портфолио от игри на живо ще спомогне за техния растеж“.