Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Unibet с историческо споразумение със Селтик

Онлайн операторът на хазартни игри се превърна в новатор на футболния пазар след влизането в партньорство, което ще позволи на феновете на шотландския шампион Селтик да правят залози на живо директно от стадиона чрез специално приложение за това.

Този договор с шотландския гранд идва след като Унибет сключиха сделка с агенцията Sport Revolution, с които заедно разположиха системата StadiumLive, която предоставя Wi-Fi услуги от стадион.

StadiumLive позволява на футболните стадиони във Великобритания да предлагат на феновете Wi-Fi с високо качество във всяка точка на стадиона и комплекса около него.

Селтик стана първият отбор, който интегрира тази система на своя стадион Селтик Парк през септември 2013 г., а агенцията разработи приложението CelticLive, което позволява на привържениците на Детелините да ползват безплатна интернет връзка.

Въпреки че Sport Revolution преди блокираше достъпа до сайтовете за залагания, сега те отговарят на потребителското търсене и се съгласиха на сделка с Унибет, които да открият услуга за залози на живо и от стадиона.

Ед Никълсън, ръководител на търговските дейности в Унибет, заяви: “Ние сме сигурни в големия потенциал на Wi-Fi-а на стадионите за залагания на мачовете, което ни позволява да добавим цяло ново измерение за феновете.“

“Залозите на живо са бъдещето на онлайн спортните залагания, а интернетът на стадионите е перфектен начин да разработим този отрасъл.”