Вземи 200 лева бонус от Efbet

Коефициенти за шампион на СП 2018 в деня на откриването!

всеки един отбор на първенството, колко точки ще спечели

Футбол – ФИФА Световно Първенство 2018 – Победител е денят на откриването на най-голямото събитие в света на футбола, което също така се явява и най-натоварения период за букмейкърските къщи – Световното първенство!

Най-актуалните коефициенти в деня на старта на Мондиала в българския букмейкър Efbet показват, че Бразилия продължава да бъде фаворит за трофея с 5.00 коефициент.

“Селесао“ са следвани от действащия шампион Германия с 5.50 ставка, а още два европейски отбора получават под 10.00 коефициент – Испания и Франция.

С точно 10.00 пък се оценяват шансовете за това Лионел Меси и неговата Аржентина да вдигнат трофея.

Статистиката показва, че точно половината от отборите (16) имат под 100.00 коефициент за титла, докато шансовете на останалата половина се определят като почти несъществуващи.

Efbet предлага и много други видове залози за Световното. Освен, естествено, залози за всеки един от мачовете, тук могат да се поставят залози за това на коя фаза ще бъде елиминиран всеки един отбор на първенството, колко точки ще спечели всеки един отбор, колко гола ще вкара, колко гола ще допусне, кой ще бъде голмайстор на отбора и много други!