Вземи 200 лева бонус от Efbet

Тенис Австралия удължи партньорството си със Sportradar в навечерието на Australian Open

Партньорство Australian Open и Sportradar

Най-големят доставчик на услуги за спортни данни Sportradar удължи партньорството си с Тенис Австралия, за да продължи да предоставя тенис статистики и данни, кодирани технологии и антикорупционни услуги на австралийската тенис федерация.

Партньорството започна в края на 2016 г., а подновяването му бе обявено в навечерието на Откритото първенство на Австралия за 2020 г.

Турнирът започна вчера, 20 януари, като тогава започна и българското участие в Основната схема – Григор Димитров се класира за втория кръг. Хасковлията загуби първия сет от аржентинеца Хуан Игнасио Лондеро, но в следващите три се наложи категорично на -2, -0, -4.

Наградният фонд на събитието е рекорден не само за Откритото първенство на Австралия, но и за тениса изобщо – 71 млн. австралийски долара. Заради проблемите с въздуха в следствие на обширните пожари на континента бе въведена почивка от 10 минути между третия и четвъртия сет с цел опазване на здравето на играчите.

Партньорството със Sportradar ще помогне за откриване на евентуални уговорени мачове. Системата сработи още в първата година на партньорството, когато бяха засечени съмнения за мач от смесените двойки.