Вземи 200 лева бонус от Efbet

Залози на Беларус – България

Зализи футбол Belarus Bulgariq

Тази вечер на “Борисов Арена“ в Беларус България излиза в решаващ мач, който ще определи дали родните национали ще останат с реални шансове за класиране на Мондиала.

Към този момент, България е с девет точки от пет мача и се движи на трето място в класирането, изоставайки на само един пункт от втория Швеция. Шведите по същото време играят срещу Франция в мач, който е много вероятно да го загубят, което означава, че България може да излезе на втора позиция в таблицата при победа днес.

Родните ни трикольори се представят доста успешно в исторически план в мачовете си срещу Беларус. Двата тима бяха в една квалификационна група за Евро 2008, като тогава водените от Мъри Стоилов футболисти победиха и в двата мача противника си. През тази кампания, през ноември 2016 г., отново победихме Беларус с гол на Ивелин Попов.

Другата добра новина за нашите е, че спечелиха последните си два мача в групата. Освен успеха над Беларус, успяхме да победим сензационно и фаворита Холандия с 2:0.

Беларус пък все още не може да запише победа в квалификациите. След като паднаха от нас, те бяха разгромени като гост от Швеция с 4:0, а преди това не успяха да победят на собствен терен Люксембург.

Въпреки много повечето точки и предимството в исторически план, букмейкърите определят като фаворит домакините.  2.40 ставка за успех на Беларус, докато коефициентът за България е 3.10. За реми залози се приемат също на 3.10 коефициент.

Залогът за България ни изглежда като добра инвестиция и то не защото сме българи. Нашият отбор, с оглед на представянето си до момента, в никакъв случай не изглежда като аутсайдер срещу Беларус.