Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Ще се класира ли Бразилия за полуфинал?

Бразилия успя да стигне до тук с лекота с впечатлението, че може да покаже много повече и пази най-доброто си за най-важните мачове

Белгия мечтае за първи полуфинал от от 1986 г. насам, но имат ли шанс срещу набиращата инерция Бразилия? Отборът на Роберто Мартинез едва се измъкна срещу Япония, когато “Червените дяволи“ изоставаха в резултата с 0:2, докато Бразилия започна да показва точно навреме това, което се очаква от тях.

Бразилия влиза в срещата като фаворит с 2.16 коефициент в Ефбет, докато за Белгия може да се заложи при 3.75.

На белгийския състав определено не му липсва класа, но въпросът, който си задават всички, е може ли най-сетне да излезе най-сетне от клишето за вечен фаворит, който никога не успява да направи нищо съществено. За последните 32 години, Белгия не са достигали нито веднъж по-далеч от четвъртфинал на голямо първенство. Те бяха определяни като основен фаворит на Европейското преди две години, но бяха спряни от Уелс.

На практика, белгийците все още не са имали сериозно изпитание на това Световно първенство. Мачът им срещу Англия не може да се приема като сериозно мерило, тъй като важността на този двубой бе на практика никаква. Победите над останалите им съперници – Тунис, Панама и Япония – също не могат да бъдат приемани като причина Белгия да се счита за отбор с шансове за нещо голямо на Мондиала.

Противникът им Бразилия успя да стигне до тук с лекота, оставяйки впечатлението, че може да покаже много повече и пази най-доброто си за най-важните мачове. Към момента, “Селесао“ е основен фаворит на всички букмейкъри за шампионската титла, което е показателно за класата на отбора.

2.16 коефициент за Бразилия изглежда добра оферта, тъй като по всичко личи, че вероятността Бразилия да победи е огромна. Ако смятате, че това може да стане след продължения или дузпи, можете да заложите при 1.57 коефициент “Селесао“ да продължи напред.