Вземи 200 лева бонус от Efbet

Кой ще излезе от групата на Лудогорец? Вижте очакванията на букмейкърите

Груповата фаза в Шампионската лига вече премина своята среда и вече всички отбори започнаха да правят сметки за шансовете и вариантите си за излизане от групата.

В групата на българския шампион Лудогорец единият тим, който ще продължи напред към осминафиналите, е ясен. Реал Мадрид са абсолютно безапелационни до момента и с девет спечелени точки вече си осигуриха продължаването напред. Може би има теоретичен шанс Белият балет да не продължи, но все пак това е най- силният тим в света, който е в серия от 11 поредни победи. Затова и букмейкърите обяснимо не дават коефициент за Реал.

Оттам нататък обаче става интересно. Като изключим Реал, които не получават коефициент, с най- нисък коефициент за излизане от групата е отборът на Ливърпул. – 1.66 ставка за Мърсисайдци. Вицешампионът на Англия не се намира в добра форма, като не успя да спечели трите точки в последните два кръга в английското първенство. Само преди няколко дни тимът на Брендън Роджърс падна изненадващо от Нюкасъл.

Следващият фаворит на букитата е Базел. Те получават 3.25 коефициент в същия букмейкър и според много неутрални специалисти са скритият фаворит за излизане от групата, въпреки загубата от Лудогорец в София. Но на Базел, за разлика от Лудогорец и Ливърпул, им предстоят цели две домакинства.

С най- малък коефициент очаквано е българският представител. Но коефициентът въобще не е висок – 6.00. За сравнение, преди мача с Базел коефициент на Лудогорец беше над 25.00. Това означава, че букитата вече определят шансовете на тима на Георги Дерменджиев като напълно реални. Ако днес нашите успеят по някакъв начин да спечелят в Швейцария, а Ливърпул не вземат нищо от визитата си на Реал, нищо чудно утре да видим Лудогорец като фаворит на хазартните оператори за класиране за осминафинал.