Вземи 200 лева бонус от Efbet

Залози на България – Швеция

България Швеция мач

България излиза тази вечер срещу в Швеция в мач, който се явява последен шанс да се закачим към борбата за първите две места, които могат да отведат тима на Световно първенство.

В момента, “Трикольорите“ са на четвърто място, но само на четири точки от лидера, който е именно Швеция. Разликите са много малки и всеки има реален шанс, но проблемът за нашите е, че ако покажат същата игра, която видяхме в Беларус, шансовете им автоматично стават нулеви.

Швеция, от друга страна, може да се похвали с чудесни резултати в последните си мачове. “Тре Конур“ победи в последните два мача, надвивайки Беларус с 4:0 и Франция с 2:1. И в двата мача обаче шведите бяха домакини. У дома, те победиха и българския национален отбор с 3:0 през октомври 2016 г.

Букмейкърите оценяват силната форма на скандинавците и ги определя като фаворит срещу България, въпреки че двубоят е в София. Ставката за Швеция  е 1.90, докато залози за България и равен се приемат при съответно 4.00 и 3.50 ставки.

Ако смятате, че “Лъвовете“ няма да загубят, можете да заложите на двоен шанс България или равен при 1.90 коефициент.

Интересното е, че букмейкърската къща приема като доста малка възможността да видим много голове в срещата. 2.40 е коефициентът за Над 2,5 гола, а за Под 2,5 гола е 1.53.