Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Футболни суперзвезди участват в нова рекламна кампания на PokerStars

рекламна кампания на PokerStars

 

PokerStars разкриха подробности за новата си маркетингова кампания, като заявиха, че това е най-големият проект от този вид в историята на компанията.

Рекламната кампания, която бе първоначално пуснаха в социалната мрежа Фейсбук през миналия уикенд, използва като свои лица футболните звезди Кристиано Роналдо и Неймар. И двамата имат спонсорски сделки с покер залата.

Роналдо и Неймар се появяват в клипове, в които покерът е представен като център на вечерта в приятелския кръг на спортистите, подчертавайки социалния и конкурентния аспект на играта.

Клиповете ще се показват в официалните страници във Фейсбук на Роналдо и Неймар, преди да бъде започнато излъчването им в телевизионни канали по целия свят след две седмици.

Любопитното е, че двете звезди имат във Фейсбук страниците си общо 157 млн. почитатели – това е колкото прогнозната телевизионна аудитория на финала на Шампионската лига от този сезон. Това означава, че рекламата наистина ще достигне до много хора още преди началото на още по-мащабната втора част от маркетинговия план – пускането им по телевизионните канали.