Eurobet.bg е затворен, препоръчваме ви:

Efbet.com

Palmsbet.com

Winbet.com

Евробет е един от най-успешните оператори на числови игри в България. Компанията стартира през 2006 г. с играта си Еврошанс, която дълго време бе най-популярният й продукт, но в днешни дни е по-известна със своята Лотария България. Освен тези игри, другите предложения на оператора са са Лотомания, Спорт Шанс, 5 от 11 и Покер Шанс.

Почти половината от компанията (49% с точност) се притежава от международната компания Intralot, която има опит с десетки други европейски брандове и спомага за успешното развитие на българската компания.

Общата сума на раздадените печалби от Евробет вече гони колосалните един милиард лева.

В страната има буквално стотици места, откъдето можете да закупите билети за Лотария България или да ползвате другите хазартни игри, но най-важното е, че от 2017 г. всичко вече е достъпно и онлайн. Платформата на Евробет България е откриваема на всяка възможна платформа.

Ние ще ви разкажем за лотарийните и числовите игри на Евробет България през призмата на онлайн залозите.

Как се играе Евробет онлайн?

Уебсайт

Преди 2017 г. уебсайтът на Евробет служеше единствено с информативна цел, но вече позволява залагането на всички видове игри с изключение на билетите на Лотария България, които могат да се закупят само офлайн.

Сайтът претърпя няколко ъпдейти и осъвременявания, но продължава да се цели в оптимално съотношение между простота и модерен дизайн.

Евробет сайтМенютата и игрите във всички страници са организирани по подобен начин, за да можете лесно да превключвате от една игра на друга – практиката показва, че повечето игри играят и експериментират с повече от един или с всички продукти.

Във всяка категория самата игра е поставена в лявата централна част на сайта, в дясно от която е талонът за игра и малката лента с информация за оставащото време до следващото теглене. Под това са разположени таблиците с възможните печалби и резултатите от последните тегления или видовете залози, когато става въпрос за Спорт Шанс (играта с виртуален футбол).

Мобилна версия и Евробет приложение

Същите игри със същите правила и същите печалби могат да се играят и от почти всяко мобилно устройство. Смарт телефон или таблет, интернет и инсталиран браузър са съставните части на вашия начален пакет от инструменти за достъп до Евробет.

През 2019 г. бе създадена допълнителната екстра Eurobet app, която даде още повече възможности за играчите и превърна компанията в една от най-технологичните на пазара.

Апликациите на Евробет ви очакват за безплатно изтегляне във формат за Android и iOS. Ясно е, че тези две операционни системи са абсолютният властелин на пазара в в България и явно компанията не е счела за необходимо и рентабилно да изгражда приложения за останалите операционни системи.
Евробет мобилно приложение

Регистрация

За да се регистрирате:

 1. Влезте в уебсайта на Евробет
 2. Отворете “Регистрация
 3. Напишете името си
 4. Напишете имейл адреса си
 5. Напишете телефонния си номер
 6. Отметнете, че имате необходимата възраст за хазартни игри и че сте съгласни с правилата на оператора.
 7. Завършете с бутона “Регистрация“

Евробет регистрация

Активиране на онлайн залозите

Евробет регистрация има една особеност – в първоначалната си форма тя важи само за разглеждане на сайта, въвеждане на кодове на билети и всички други дейности, които не включват поставяне на залози онлайн.

За да отключите пълната функционалност, трябва да активирате онлайн залозите. За целта си има специална страница, в която трябва да добавите вашето ЕГН към данните, изпратени при регистрацията.

След това букмейкърската къща изпраща на имейл линк за активация на онлайн залозите.

Този начин на работа е измислен, защото някои играчи не искат да залагат онлайн и съответно биха предпочели да не предоставят ЕГН-то, след като не е нужно. Тези играчи могат просто да се регистрират, а желаещите да играят онлайн трябва да отделят допълнителна минутка за активиране на онлайн залозите в Евробет.

Депозити и тегления

Евробет е онлайн оператор изцяло за български играчи и вероятно това е причината да не се предлагат международни онлайн разплащателни средства (PayPal, Skrill и т.н.)

Вариантите за депозит са съобразени с българския пазар и включват:

 • Всички най-популярни видове дебитни/кредитни карти (Visa, MasterCard и Maestro)
 • Българският е-портфейл сайт Epay.bg
 • Пунктовете за преводи на EasyPay
 • Превод от и към банкова сметка

Евробет депозити и тегленияВашият онлайн депозит в Евробет можете да направите чак когато активирате онлайн залозите.

Можете да депозирате всякаква сума над 10 лв., с която след това ще правите залози с произволни суми, започващи от само 10 стотинки.

Бутонът за депозиране ще откриете точно до бутона, който сте натиснали за активиране на сметката.

Евробет игри

 • Еврошанс
 • Лотомания
 • Спорт Шанс
 • 5 от 11
 • Покер Шанс
 • Лотария България

Евробет игри: ЕврошансЕвробет еврошанс

Еврошанс е първата игра с евробет числа и дълго време беше флагманът на компанията. И днес популярността й не е спаднала, защото това е една от най-простите игри и същевременно с една от най-внушителните печалби.

Тя включва:

 • Ново теглене през 5 минути на 20 от 80 числа
 • Един милион лева максимална печалба
 • Специални видове залози и т.нар. Фигурални залози
 • Теглене на живо

Подробностите за играта можете да разберете от Еврошанс ревю страницата.

Евробет игри: ЛотоманияЕвробет Лотомания

 • Теглене на всеки 5 минути
 • Избор на 8 числа от 1 до 20 + една от четири звезди
 • 10 000 лева печалба при хващане на осемте числа и правилната звезда
 • Теглене на живо

Прочетете Лотомания ревю за повече информация.

Евробет игри: Спорт ШансЕвробет спорт шанс

 • Виртуална футболна игра, създадена от компанията Inspired
 • С участието на национални футболни отбори
 • Нов мач започва 5 минути след старта на предишния
 • Над 70 варианта за залог на всеки мач
 • Гледане на срещата с видео картина на живо

Спорт Шанс е доста по-различна игра от останалите в сайта. Тя ни създава усещане за букмейкърските къщи (в нашия сайт можете да разгледате ревюта на най-популярните букмейкъри в България).

Виртуалният футбол е добре позната игра за феновете на букитата, а от 2017 г. е достъпна и за потребителите на лотарийните и числови игри с регистрация в Евробет.

Вижте подробности в Спорт Шанс ревю.

Евробет игри: 5 от 11Евробет 5 от 11

 • Теглят се 5 числа от 1 до 11.
 • Максималната печалба е един милион лева.
 • Специални залози за сбора на изтеглените числа и съотношението между четни и нечетни

Статията Евробет игра 5 от 11 ще ви научи как да играете и как да изчислявате печалбите си.

Евробет игри: Покер ШансЕвробет покер шанс

 • Симулация на Покер Тексас Холд Ем раздавания
 • Залагащият прогнозира коя ръка ще победи
 • Всяка ръка има различен коефициент според моментните си шансове
 • Последователно изтегляне на начални карти, флоп, търн и ривър

Ако сте фенове на покера, задължително прочетете Покер Шанс ревю.

Лотария БългарияЕвробет лотария България

Лотария България е доста по-различна игра. Тя е от групата на моментните игри, при които закупувате билет и разбирате участта му веднага след изтъркването.

Онлайн билети за момента не се предлагат, така че трябва да посетите външен обект (във всеки град има такива), за да закупите безценните хартийки.

В онлайн сайта можете да проверявате билети и да регистрирате кодове за промоцията “Втори Шанс“, в която се раздават допълнителни предметни награди, отделно от описаните на гърба на билетите възможни парични печалби.

Повече за видовете билети и техните цени сме разказали в нашето представяне на Лотария България.

Представяне на Евробет Бонуси

Участниците в Евробет игри са облагодетелствани от чести и постоянни промоции, които се сменяват през няколко седмици, за да не доскучават на клиентите с еднообразието си.

Например, в момента на писането на ревюто се предлага до 5 лева безплатен залог, който може да бъде получен за всеки талон на стойност най-малко 5 лв. в онлайн залозите на компанията.

Преди това имаше “месец на печалбите“, в който талоните се включваха в тегления за скъпи предметни награди, а предишната промоция бе за двойно по-големи коефициенти.

Евробет бонус нов играч 100 лева

Евробет бонус нов играчРедуващите се промоции са едно на ръка, а напълно отделно от тях операторът предлага 1-кратен бонус за нов играч.

Този бонус бе въведен от компанията в началото на декември 2019 г. и веднага увеличи интереса към сайта, защото при организаторите на лотарийни и числови игри далеч не е толкова често срещано да предлагат начални бонуси, колкото е при страниците за спорт бетинг.

Евробет начален бонус се равнява на 100% от депозита до 100 лева. Абсолютно всеки нов клиент получава парите. Играчите, регистрирали се преди декември 2019 г., също имат шанс за участие в бонуса, но само ако не са си активирали онлайн залозите и го направят сега.

Запомнете, че при активацията на онлайн залозите трябва да отбележите, че желаете да вземете бонус за нов клиент. Ако не го направите, той просто няма да ви бъде предложен.

Варианти за контакт с Евробет

Компанията е осигурила за българските си клиенти два различни начина за Евробет контакт – телефонен номер и имейл адрес. Телефонният номер е 2 903 25 25 (има и друг номер, но той е само за регистрация на кодове в Лотария България), а е-маил адресът – [email protected]

Заключителни думи

Българските клиенти нямат голям избор за онлайн залози на числови и лотарийни игри, но това не е голям проблем, когато имаме играч като Евробет България. В този сайт се радваме на голяма палитра от игри, в които можем да залагаме само 0,10 лв. и същевременно да спечелим до 1 млн. лв. Сайтът винаги ни е харесвал, но добавянето на бонус за първи депозит бе голямо събитие и наистина промени играта.

Полезни съвети