Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Вижте шансовете на Лудогорец, ЦСКА-София и Славия според сайтовете за залози!

ЦСКА-София и Славия в квалификационен кръг Лига Европа

След отпадането на Левски, три отбора останаха да представят България в евротурнирните – ЦСКА-София и Славия ще се опитат да преминат втория квалификационен кръг в Лига Европа, докато Лудогорец ще се опита да се приближи до третото си участие в групите на Шампионската лига.

Шампионът на България Лудогорец излиза срещу шампиона на Унгария Видеотон, който в момента официално се нарича МОЛ Види, след като в първия кръг премина без проблеми през Крузейдърс. Оценките на специалистите показват, че “Орлите“ имат около 10 пъти по-скъп отбор от този унгарците, а и едва ли някой може да отрече, че успехите и играта на разградчани са на много по-високо ниво. Това се отразява и в очакванията на букмейкърите – 1xBet дава 1.36 за Лудогорец срещу 2.85 за МОЛ Види на пазара “Да се класира“.

Доста по-трудна ще бъде задачата на представителите ни в Лига Европа, като и ЦСКА-София, и Славия е по-вероятно да отпаднат на този етап, отколкото обратното, или поне така смятат букмейкърите.

2.00 е коефициентът за “Червените“ срещу 1.75 за съперника им Адмира, въпреки факта, че ЦСКА-София се оценява като по-скъп отбор, а почти всички играчи на австрийците са млади играчи на 18-22 години, които нямат никакъв опит в европейските битки. Погледнато от неутрална гледна точка, този коефициент за “Армейците“ може да се окачестви като добър вариант за залог.

Най-тежък безспорно е съперникът на Славия. Добре известният Хайдук Сплит е отбор с много скъпи футболисти и очаквано хърватите се определят като фаворити – 1.42 срещу 2.70 коефициент в 1хбет.