Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Световна купа 2018: Хърватия Дания коефициенти, експертни, прогнози, Efbet

Хърватия Дания е определила бенчмарка, като отнема огромно разочарование в спечелването на Европейското първенство

Хърватия и Дания – Efbet (1.82: 3.40: 5.75) мондиала прогнози, статистика, коефициенти.

Европейските съперници Хърватия и Дания се изправят в Нижни Новгород в неделя вечер 21 00 ч. с място в четвъртфиналите на Световната купа за 2018.
Хърватия не е сама в желанието си да възпроизведе постиженията на миналите поколения, като класацията на Дания е определила бенчмарка, като отнема огромно разочарование в спечелването на Европейското първенство.

Скандинавците ще видят това като добър шанс, както всеки друг, който да се класира на четвъртфинала на Световното първенство от преди две десетилетия, като им е дадена благоприятна последна победа от 16 страни, че са на осем места по-високи от тези в класацията на ФИФА.

Докато Хърватия загуби само един от последните си 11 мача, Дания може да се похвали с победа с 18 мача без загуба от 1: 0 срещу Черна гора през октомври 2016 г., което помага да се оправдае тяхното място в нокаутирания кръг на тази забавна Световна купа.

Забавлението не беше точно присъщо на срещата на Дания с Франция, за да завърши Група В, тъй като двамата народи изиграха единственото без последно 16 бедрена раса, знаейки, че точката ще им се падне и двете добре.

В справедливостта си с таксите на Age Hareide, обаче, те вече бяха виждали Перу с 1-0 в отварянето си – Yussuf Poulsen превръщайки християнския Eriksen през топката, преди да избият 1-1 с Австралия при второто си излизане.

Две голове, отбелязани в последните си три мача, не правят чудесно четене, но на отсрещния край само една от тях бе допусната в последните си седем мача, откакто се класираха – това, което минава през наказание за “Миле Единак”.

Отбраната надхвърля атаката в съвременните световни първенства, когато става дума за нокаутиращите кръгове, така че 12-те от Каспър Шмейхел спасяват от 13 изстрела на целта в груповата фаза, допринасяйки за невероятния отбранителен рекорд.

Ако в предишните си четири мача с нокаут на Световната купа има нещо, което може да бъде постигнато, целите могат да бъдат