Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Сити – Юнайтед: два шантави залога за най- непредвидимото дерби

От дълго време дербитата между Сити и Юнайтед са обърквали сметките на всички. Двата отбора от Манчестър винаги са били изключително непредвидими в своите директни срещи, дори още от времето, когато Сити не бяха това, което са днес.

Припомняме ви един случай от 2004 г., когато Гражданите бяха на път да завършат на 16-то място в крайното класиране, но това не им попречи да победят доминиращият в този период тим на Юнайтед с 4:1.

А сигурно дори и самият Нострадамус не е могъл да предвиди победата на Сити с 6:1 на Олд Трафорд – или пък това, че Червените дяволи ги победиха само три месеца по- късно.

При тези исторически обстоятелства, една победа за Манчестър Юнайтед срещу градския си съперник не би ни изненадала никак, въпреки че играчите на Луис ван Гаал не правят най- добрия си сезон. Ставката за победа на гостите в е 4.00.

Сити са определяни като фаворити при 1.80, но те влизат в мача с две поражения и едно равенство в последните три мача.

Друго нещо, което е очаквано от букмейкърите, е да видим много голове в днешния сблъсък.

Коефициентът за Под 2.5 гола е отличен – 2.30 и, с оглед на нелогичния характер на срещата, е напълно възможно да видим как този залог излиза. Все пак и двата тима направиха мачове с по два гола в последния кръг.