Вземи 200 лева бонус от Efbet

Bwin: Бразилия ще играе финал на домашната си Копа Америка

фаворита на Копа Америка Бразилия и Аржентина на своеобразен финал

Двата мега фаворита на Копа Америка Бразилия и Аржентина ще се срещнат на своеобразен финал преди финала, след като “Гаучосите“ не успяха да спечелят групата си и развалиха нарисувания път към мечтан истински финал.

Бразилия нямаха такива проблеми в групата си и я спечелиха без да допуснат гол. За сметка на това, те взеха доста по-трудно своя четвъртфинал срещу Парагвай, въпреки че и в него не допуснаха гол, но и не успяха да вкарат едно от многото си положения. Дузпите обаче се оказаха верен помощник.

Междувременно, Аржентина пристигна в Бразилия с 1 точка в първите 2 мача. Победата над Катар с 2:0 ги класира за следващия рунд, на който победиха със същия резултат на таблото и националния тим на Венецуела.

Така се стига и до този грандиозен сблъсък, преди който букмейкърските къщи дават много по-висока оценка за представянето до момента и възможностите на “Селесао“. За възпитаниците на Тите Bwin приема 1.36 коефициент за класиране за финал, докато за Аржентина може да се залага при 2.95.

За резултат в редовното време, ставките са следните:

Бразилия – 1.85
Х – 3.25
Аржентина – 4.50