Вземи 200 лева бонус от Efbet

Бивш играч на Челси спечели 5 млн. лири от лотарията

играч на chelsea спечели

Много хора в днешни дни говорят за абсолютно безумните пари, които изкарват професионалните футболисти. Много футболисти от големите първенства изкарват повече за една седмица, отколкото повечето хора ще изкарат през следващите 10 години. Този път обаче бивш професионален футболист влезе в новините не с нова огромна заплата, а с познаването на числата в английската лотария Lotto Jackpot.

Сигурно бихте си помислили за поговорката “Пари при пари отиват”, но не е точно така. Бившият футболист е Тери Бредбъри, който е играл за много клубове, включително и за Челси, преди да се откаже през 1973 г. По време на пика на кариерата си е изкарвал не повече от 25 паунда на седмица. Сега, повече от 40 години, след като излиза на терена за последен път, той спечели джакпот в размер на 5,5 млн паунда.

Тери, който сега е на 75 години, не е живял по начин, който се свързва с повечето играчи на топ ниво. Той заяви, че все още не може да повярва какво му се е случило, запитан за усещането след такава голяма победа.

Кариерата на Тери продължила 16 години, в които е изиграл 385 мача за клубове като Челси, Саутенд, Рексъм и Лейтън Ориент. Когато отива от Челси в Саутенд, той е бил продаден за 6 000 лири.

Тери и жена му планират да закупят вила в Испания с парите от джакпота. “Вилата ще бъде място, където семейството ми винаги ще може да отиде на почивка.”