Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Букмейкърите доказаха предимството на Лигата на Нациите пред приятелските мачове

футболни фенове мразят почивките за мачовете на новосъздадената Лига на Нациите

Въпреки че повечето футболни фенове мразят почивките за мачовете на националните отбори заради прекъсването на клубните първенства, новосъздадената Лига на Нациите успя да донесе на почитатели поне част от вълнението и радостта, които им носят любимите клубни тимове.

Повишеният интерес към тези мачове в сравнение с приятелските срещи доведе и до сериозен скок в залаганията в период, който преди това букитата приемаха за нулев и пропилян.

Калум Уилсън от компанията за следене на коефициентите и залозите Oddschecker даде следния поглед за популярността на турнира, говорейки за победата на Англия срещу Хървтия: “По време на седмицата на мача, тимът най-много залози бяха поставени за победа на Англия в мача им срещу Хърватия. Приятелската среща на “Трите Лъва“ със САЩ три дни по-рано дори не попадна в топ пет на тези статистики, което ни дава представа за популярността, постигната от Лигата на Нациите, в сравнение с обикновените международни контролни мачове“.

Лигата на Нациите приключва през юни, когато четирите победителя от елитната дивизия – Португалия, Швейцария, Холандия и Англия – ще се борят за корониране в откриващото издание на състезанието.