Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Какво очакват букитата от Ювентус – Наполи?

Ювентус Наполи за Старата госпожа

Изключително динамично се разви междинния кръг в италианската Серия А. Около 60-ата минута на двубоите Ювентус водеше на Кротоне с 1:0, а Наполи губеше у дома срещу Удинезе, в този момент титлата на “Старата госпожа“ изглеждаше почти сигурна.

В крайна сметка обаче, нещата се стекоха по съвсем различен начин – Ювентус допусна изравняване, а Наполи обърна Удинезе и спечели с 4:2, като по този начин съкрати разликата до първото място до само четири точки.

Четири точки, които могат да бъдат намалени до една, ако днес неаполитанци успеят да победят шампиона в неговия дом. Тази вечер от 21:45 Ювентус и Наполи излизат в двубой, който пряко може да реши изхода от борбата за титлата.

С оглед на домакинското предимство, което почти винаги е много важно за Ювентус, и колебливата игра на Наполи през последните седмици, очаквано играчите на Масимилиано Алегри получават предимство от букмейкърите, макар и то да не е толкова голямо – ставката за победа на Юве е 2.10, ставката за реми е 3.40, а тази за победа на Наполи е 3.95. Тези коефициенти са от Efbet, но и при другите букмейкъри ситуацията е много подобна.

Българският сайт за спортни залози предлага още над 105 пазара за двубоя, от които можете да избирате.