Вземи 200 лева бонус от Efbet

Бразилия се приближава до законен онлайн и офлайн хазарт

бразилският министър на туризма обяви, че легализираният хазарт може да носи по над 6 милиарда долара приходи годишно.

Бразилските законодатели все повече и повече започват да говорят за легализиране на онлайн и офлайн хазарта в страната. Ако това се случи, хазартът в Бразилия ще стане законен за първи път от повече от 70 години насам. Основната причина за желанието им да узаконят хазартните игри е възможността да се увеличи държавната хазна с приходи от данъци от операторите, с което да се укрепи финансово нестабилната страна.

Изглежда, че легализирането може да стане по-бързо от предварителните очаквания, след като вече правителството одобри законопроект, който обхваща както онлайн хазарта, така и офлайн аналога му.

Законопроектът трябва да премине още едно гласуване, след което ще стане ясно окончателно какво ще се случи с индустрията в страната.

По-рано тази година, бразилският министър на туризма обяви, че легализираният хазарт може да носи по над 6 милиарда долара приходи годишно.

Покерът и в момента е легален в Бразилия, тъй като се приема като игра на умения, като същото важи и за залозите на конни надбягвания.